Scroll Top
Wc Papier Actie 2016 (Demo)

Daar is hij weer na het overweldigde succes van vorig jaar: De WC-papieractie

Op zaterdag 11 maart a.s. staat de wc-papieractie weer op de planning.  De kinderen gaan in groepjes pakken wc-papier verkopen in de verschillende wijken van Assen. Met het opgehaalde geld kunnen we onder andere de contributie laag houden. Daarnaast zijn we aan het sparen om het sanitair in het scoutinggebouw te vernieuwen.

Wij zijn hiervoor opzoek naar ouders die met auto een kunnen helpen. U gaat dan als ouder met een groepje jeugdleden op pad om langs de deuren wc-papier te verkopen.

Aanmelden kan hier: https://forms.gle/BkKNg47dCaw6TWgh9

Omdat ’s ochtends in de regel het beste verkoopt, beginnen we deze zaterdag op tijd.

We verzamelen om 09:30 uur bij het scoutinggebouw. Rond 13:00 uur zijn we terug bij het gebouw waar een lekkere kop soep voor iedereen klaarstaat. Neemt u evt. voor uzelf en uw zoon een lunchpakketje mee? Om 14:00 uur sluiten we de dag gezamenlijk  af.

Bent u 11 maart niet beschikbaar maar wilt u toch helpen?

U kunt bedrijven vragen een bestelling te doen zodat wij extra wc-papier verkopen en dus extra geld voor de groep kunnen ophalen. Deze bestelling kunt u via de site doen. Ook kun je via de site zelf een bestelling plaatsen. Deze bestellingen zijn op zaterdag 11 maart af te halen bij het scoutinggebouw.

Bestel hier: https://forms.gle/jPYoNWccwrPgxD9QA

Voor vragen kunt u contact met ons opnemen.

Kunnen we op u rekenen?

Met vriendelijke groeten,

Derk-Jan Zuur | 06-21204761 
Henk-Jan van Veen | 06-52461846

Gerelateerde berichten