Scroll Top
FB_IMG_1699697276770

Recent is de nieuwe kampvuurkuil opgeleverd. De nieuwe kampvuurplek is een plek waar zowel speltakken als stam veel plezier kunnen ervaren. Leiding kan hier een thema beginnen en afsluiten. Ook is het een plek waar vele kampvuurliederen gezongen gaan worden door de jeugdleden. Kortom: een plek waar herinneringen worden gemaakt.

Het realiseren van de nieuwe kampvuurplek heeft enige tijd geduurd. Na de ontwerpfase brak de coronatijd aan en werden bouwmaterialen opeens een stuk duurder. Ook is het lastig om de juiste vrijwilligers met de juiste kennis te vinden om te ondersteunen bij de sloop, klaarmaken en opbouw van de nieuwe kampvuurkuil.

De realisatie van de nieuwe plek kon niet plaatsvinden zonder een aantal belangrijke donateurs. In zowel geld als kennis en/of tijd. In het bijzonder willen we de Rabobank Assen en Noord-Drenthe, Stichting PAGtiviteit en een anonieme donor bijzonder bedanken. We doen veel zelf. Zonder deze financiële bijdragen had de realisatie echter niet plaats kunnen vinden.

De Stichting JPG werkt ondertussen verder aan het volgende project: het vernieuwen van de sanitaire voorzieningen. De plannen hiervoor zijn klaar en het eerste materiaal is ingekocht. Om dit project tot een succes te brengen zijn we op zoek naar leden, vrijwilligers en/of ouders die hun expertise of handen willen inzetten voor een (kleine) bijdrage. Kunt u helpen of kent u iemand die kan? We horen dit graag via bestuur@johannespostgroep.nl Dat kan ook in een andere rol. Zo zoeken we een nieuwe secretaris voor de vereniging en zijn we op zoek naar een vertrouwenspersoon.

Gerelateerde berichten