Scroll Top
IMG_3382-1200x800

Na een heel jaar vol scouting plezier moet aan het einde van het seizoen het clubgebouw weer grondig worden geklust en schoongemaakt. Wij hebben uw hulp als ouder/verzorger daarbij weer hard nodig! Zo kunnen alle jeugdleden na de zomervakantie in een fris gebouw aan het nieuwe seizoen beginnen.

Dit jaar is de schoonmaak- en klusdag op zaterdag 15 juli en deze begint om 10:00 uur. Afhankelijk van het aantal ouders zijn we meestal rond 16.00 klaar. Uiterlijk om 17:00 uur is de schoonmaak- en klusdag afgelopen.  Wilt u later komen of eerder weggaan: geen probleem! Neem een lunchpakketje mee.

Voor een goede voorbereiding van de schoonmaak en het klussen is het van belang te weten hoeveel helpende handen er zijn op deze dag. Er zijn veel kleine werkzaamheden zoals de keuken schoonmaken tot aan dakgoten leeghalen, hout slepen en bosmaaien.

Wij rekenen op uw hulp!

Graag daarbij aangeven of wij de ochtend (tot 12:30u), de middag (v.a. 13:00u) of de hele dag op u kunnen rekenen. Mocht u onverhoopt niet in de gelegenheid zijn, dan ontvangen we daarvan ook graag een bericht. Natuurlijk kunnen de jeugdleden ook meekomen.

Vele handen maken licht werk, dus we hopen dat  u aanwezig bent.

Graag tot zaterdag 15 juli!

Met vriendelijke groet,

namens de beheerstichting van de Johannes Post Groep,

Monique Otten, secretaris.

stichting.secretaris@johannespostgroep.nl

Gerelateerde berichten