Scroll Top
downloaden

Vanaf 21 februari 2024 is het mogelijk om je in te schrijven voor een leuke HIT. Bijvoorbeeld dichtbij in Dwingeloo! HIT staat voor Hikes, Interessse en Trapperskampen. Voor elke leeftijd en voor elke interesse is er een leuk kamp waar je je individueel, samen of met een groepje voor inschrijft.

Oriënteren op een leuk onderdeel doe je makkelijk via de HIT Courant (te vinden op de website). Hier vind je alle info over de verschillende hikes. Hier onder zul je alle informatie vinden die je nodig hebt om je via https://hit.scouting.nl/ in te schrijven.

Inschrijven in twee delen

Ook dit jaar zal de inschrijving weer in twee delen plaatsvinden:

  • Van 21 tot en met 28 januari inschrijving (deel 1)
  • Van 6 tot en met 11 februari vrije inschrijving (deel 2)

Bij activiteiten waarbij meer deelnemers dan plaatsen zin zal er na de 1e week een loting plaatsvinden waarbij je wel of niet wordt ingedeeld bij de HIT activiteit van jouw keuze:

  • Ben je wel ingedeeld, dan ben je ingeschreven voor jouw gekozen HIT activiteit.
  • Ben je niet ingedeeld, dan kun je je vanaf 6 februari inschrijven voor de HIT activiteiten die dan nog beschikbaar zijn.

Via de mail zullen wordt je op de hoogte gebracht of je wel of niet bent ingedeeld.

Inschrijving deel 1

Vanaf 21 januari heb je tot en met 28 januari de tijd om je in te schrijven voor jouw favoriete HIT activiteit. Er is hierbij geen tijdsdruk, want je hebt de hele week de tijd om je in te schrijven. Je hoeft dus niet als eerste aanwezig te zijn om er zeker van te zijn dat je een plekje hebt bij je favoriete HIT activiteit. Is het even te druk? Kom dan gerust op een later moment in de week terug om je in te schrijven.

Om je in te schrijven bij de HIT activiteit die je graag wilt doen, log je in op de HIT website en kan je je vervolgens inschrijven via de pagina van de activiteit waar jij heen wilt. Wanneer je je hebt ingeschreven kom je op een wachtlijst.

In de week na 28 januari wordt er gekeken of je direct kan worden geplaatst. Is er voldoende plaats bij de HIT activiteit? Dan word je direct ingeschreven. Zijn er meer aanmeldingen dan dat er voor de HIT activiteit beschikbaar zijn? Dan zal er een loting plaatsvinden, waarbij je wel of niet wordt ingedeeld bij de HIT activiteit van jouw keuze.

Vrije inschrijving deel 2

Mocht het je helaas nog niet gelukt zijn een plekje te bemachtigen, dan kan je je vanaf 6 februari inschrijven voor de HIT activiteiten die dan nog beschikbaar zijn. Dit kan tot 11 februari.

Om je in te schrijven bij de HIT activiteit die je graag wilt doen, log je in op de HIT website en kan je je vervolgens inschrijven via de pagina van de door jouw gekozen activiteit.

Ingeschreven! En nu? Wanneer je bent ingeschreven ontvang je hierover een mail. In deze mail staat ook een betaallink, zodat je de betaling in orde kan maken. Je betaalt dus pas nadat je bent ingeschreven voor de HIT activiteit en je inschrijving is pas definitief na betaling. Let er wel op dat je op tijd betaalt.

Mocht je nog vragen hebben, of wil je meer lezen over hoe je je als groep moet inschrijven? Lees alles dan gerust nog een keer door via de officiële website van de HIT: https://hit.scouting.nl/hit-activiteiten/hoe-inschrijven

Gerelateerde berichten