Scroll Top

De Nieuwsbrief

Over “De Nieuwsbrief”
“De Nieuwsbrief” is het clubblad van de Johannes Post Groep. De JPG heeft deze nieuwsbrief lang in eigen beheer gedrukt en uitgegeven. Door de komst van het internet en de social media is dat de laatste jaren veranderd.
  • Regelmatig worden er leuke stukjes en foto’s geplaatst op de Facebookpagina van de JPG;
  • Op deze website wordt informatie gegeven en is de actuele contactinformatie beschikbaar;
  • Sinds 2017 kunnen we de middenpagina’s van het Scouting Magazine zelf vullen. Onder de noemer van ‘De Nieuwsbrief’ wordt dit gedaan door het communicatieteam.
Het Scouting Magazine

Het Scouting Magazine met daarin De Nieuwsbrief wordt verspreid aan de leden van Johannes Post Groep, Anthonie van Diemenstam en het Post Anthoniaans Genootschap. De Nieuwsbrief wordt gemaakt door het communicatieteam, onderdeel van het JPG bestuur.

Wanneer je suggesties, op- en/of aanmerkingen hebt voor de Nieuwsbrief, neem dan contact op met de redactie. Ook als je leuke verhalen hebt over wat je hebt mee gemaakt bij de JPG, stuur je verhaal naar de Redactie!

Oude edities?

Sinds de 17e jaargang staan alle Nieuwsbrieven online. Blader eens door het digitale archief, en kijk wat de JPG en AVD een aantal jaren geleden bezig hield.

Disclaimer: De redactie behoudt het recht alle ingezonden materiaal te corrigeren, zo nodig in te korten of niet te plaatsen. Over de inhoud van anonieme stukken neemt de redactie geen verantwoordelijkheid op zich. De met naam onderschreven stukken zijn voor verantwoordelijkheid van de schrijver en behoeven niet altijd de mening van de redactie weer te geven.