Scroll Top

Klassieke DAF vrachtwagen huren

Maxima

Onze vrachtwagen Maxima wordt te huur aangeboden door de VKVA. De klassieke vrachtwagen met de naam Maxima (afgekort Max) maakt onderdeel uit van de Anthonie van Diemenstam uit Assen.

Met onze vrachtwagen en onze stamleden voeren wij transportdiensten uit voor onszelf en andere scoutinggroepen, maar ook voor scouting-evenementen zoals: HIT Dwingeloo, het Noorderlijk Pinksterkamp, verschillende Jamborees tussen 1994 en 2010 en meerdere Scouting kampen.

Het onderhoud van deze klassieker uit 1967 bekostigen we met de inkomsten van de geleverde transportdiensten aan scoutinggroepen en -evenementen en door middel van donateurs.

De vrachtwagen is ideaal te gebruiken voor verhuizingen of evenementen, vooral in het weekend. De vrachtwagen wordt aangeboden incl. chauffeur en eventueel nog een extra paar handen

Voor vragen of een offerte kunt u het beste mailen naar avd.verhuur@johannespostgroep.nl of onderstaand contactformulier invullen. Wij proberen u dan zo spoedig mogelijk van een antwoord te voorzien.
Vragen?