Scroll Top

Na jarenlang met heel veel plezier te hebben bijgedragen stopt onze secretaris om zich te storten op een nieuwe uitdaging. De JPG zoekt daarom op korte termijn een nieuwe secretaris. Het gaat hierbij om een rol die erg belangrijk is om de dagelijkse gang van zaken doorgang te laten vinden.

In de functie van secretaris van Scouting Johannes Post Groep en daarmee lid van het groepsbestuur geef je mede sturing aan onze vereniging met als uitgangspunt de actuele toekomstvisie van de groepsraad. Je vormt samen met de voorzitter, de penningmeester en de groepsbegeleider het groepsbestuur en bereidt gezamenlijk de vergaderingen van het groepsbestuur voor.  Als secretaris van het verenigingsbestuur vervul je ook de rol van secretaris van de groepsraad.

De huidige secretaris werkt graag mee aan een soepele overdracht. Als secretaris kom je in een leuk groepsbestuur die bestaat uit een voorzitter, penningmeester, secretaris en 2 groepsbegeleiders.

Als je op zoek bent naar een leuke uitdaging kom ik graag met je in contact! Bel of mail ook gerust als je vragen hebt of meer informatie wil over de vacatures.

Namens het groepsbestuur van de JPG,

Joost Watering (E: voorzitter@johannespostgroep.nl T: 0653229040)

Gerelateerde berichten