Scroll Top
RABO_ClubSupport_Wordmap_Holland_1920x1080_02 (Demo)

Wij doen mee met Rabo ClubSupport! Kunnen wij op jouw stem rekenen? Stem nu direct in de Rabo App of online op rabobank.nl/clubsupport

Veiligheid is volgens ons belangrijk voor een goede speelomgeving van onze jeugdleden in de leeftijd van 5 tot 18 jaar.
Om goede hygiëne te kunnen blijven bieden aan de spelende kinderen en onze vrijwilligers, is het noodzakelijk dat het sanitair van het scoutinggebouw wordt vernieuwd.
Voor groot onderhoud is onze vereniging afhankelijk van giften, acties en sponsoren. Wij doen daarom graag mee aan acties van andere organisaties. Zo ook de Rabo Clubsupport Actie. Uw bijdrage wordt erg gewaardeerd!

Van 4 tot 25 oktober 2021 kan de stem worden uitgebracht op deze speciale pagina: https://www.rabo-clubsupport.nl/assen-en-noord-drenthe/deelnemers/details/184789-scouting-johannes-post-groep-jpg

Wie zijn wij

Bij de scouting Johannes Post groep te Assen gaan jongens vanaf 5 jaar, iedere zaterdagmiddag op avontuur in de buitenlucht aan de Houtlaan 107. Onder begeleiding van de enthousiaste leiding., doen zij allerlei activiteiten zoals: vuur stoken, leren pionieren, vlotten bouwen, speurtochten lopen, koken op houtvuur en nog veel meer buitenspellen. Er worden verschillende kampen georganiseerd waarbij er in tenten geslapen wordt. In alle activiteiten staat de samenwerking en vriendschap centraal.

Gerelateerde berichten