Scroll Top

Met het einde van de zomer komt een opwindende tijd eraan voor alle scouts! Na een zomerstop zijn we klaar om het nieuwe scoutingseizoen te verwelkomen. Markeer je agenda, want op zaterdag 9 september om 14:00u gaan de opkomsten van Scouting Johannes Post Groep Assen weer van start.

De leiding heeft zich opgeladen en is bruisend van energie om alle avonturen te beleven die dit seizoen te bieden heeft. De afgelopen weken hebben we plannen gesmeed, activiteiten bedacht en uitdagende projecten voorbereid om alle leden een geweldige tijd te bezorgen.

Voor de speltak Bevers is er goed nieuws: er is ruimte voor nieuwe leden! De opkomsten van de Bevers vinden plaats van 14:00u tot 16:00u op zaterdag. Deze groep is speciaal voor jongens van 5 tot jaar, waar ze kunnen genieten van spelletjes, ontdekkingen doen en nieuwe vrienden maken. Wil je hierover meer informatie? Mail dan naar secretaris@johannespostgroep.nl

Dus haal je uniform uit de kast, poets je beste scoutingvaardigheden op en kom op 9 september om 14:00u naar ons gebouw aan de Houtlaan. Het wordt een seizoen vol plezier, vriendschap en ontdekkingen. We kunnen niet wachten om je daar te zien!

Gerelateerde berichten