Scroll Top
88118057_1533394186837525_4864810255319564288_o (Demo)

Zondag 10 april staat de PAG Rally weer op de agenda. Een laagdrempelige #rally met een leuk en interessant deelnemersveld.

Als een van de eerste rally’s van het jaar een mooie kans om er weer even in te komen. Nog nooit eerder een rally gereden? Dan is dit bij uitstek dé dag om het eens te proberen!

De PAG-rally is er niet alleen leuk voor de bezitters van klassieke auto’s maar ook voor de toeschouwers. Publiek kan voor en tijdens de start de auto’s van weleer te bekijken.

150 kilometer rally plezier door de landerijen van Groningen, Friesland en Drenthe. Geef u op en ga voor die prachtige beker en steun het fonds.

Post Anthosiaans Genootschap

De PAG is een onderdeel van de JPG probeert geld bijeen te brengen voor de stichting ‘Pagtiviteit’. Deze stichting werft fondsen waar noordelijke scoutinggroepen een beroep op kunnen doen voor ondersteuning. Vele scoutinggroepen hebben dit ondertussen gedaan.

PAG Rally

Op 10 april 2022 vertrekken er weer een groot aantal klassiekers en sportwagens voor een rondrit door Drenthe en Groningen.

Om 10.30 uur wordt de startvlag gezwaaid voor de 16e editie van de PAGrally. Een autoklassieker evenement die georganiseerd wordt voor het goede doel door het Post Anthoniaans Genootschap uit Assen. Dit genootschap probeert geld bijeen te brengen voor de stichting ‘Pagtiviteit’. Deze stichting werft fondsen waar noordelijke scoutinggroepen een beroep op kunnen doen voor ondersteuning. De PAG-rally is in de loop van de tijd een begrip geworden onder de rally en toerrijders. Niet alleen omdat alle klassieke auto’s, sportauto’s en exclusieve auto’s welkom zijn.

Natuur
Dat levert een breed scala in het deelnemersveld op. Maar ook door de gezellige en ongedwongen sfeer waarmee de deelnemers aan de hand van een bolletje pijltje systeem hun route moeten vinden. Het is voor de deelnemers lekker genieten van een rondrit door de natuur van de noordelijke provincies met of zonder opdrachten onderweg. Halverwege de rit is een lunchpost waar gezamenlijk wordt gegeten op een bijzondere locatie.

De PAG-rally is er niet alleen leuk voor de bezitters van klassieke auto’s maar ook voor de toeschouwers. Publiek kan voor en tijdens de start de auto’s van weleer te bekijken.

Geef je op via de site; www.pagrally.nl

Gerelateerde berichten