Scroll Top

Onlangs hebben onze secretaris en penningmeester aangegeven wegens persoonlijke omstandigheden te stoppen met hun functie. De JPG zoekt daarom op korte termijn een secretaris en penningmeester. Het gaat hierbij om twee rollen die erg belangrijk zijn om de dagelijkse gang van zaken doorgang te laten vinden.

Als penningmeester van de vereniging ben je verantwoordelijk voor de financiën. Hierdoor help je op de achtergrond om het scoutingspel mogelijk te maken. Bestuurlijk is de Johannes Post Groep opgesplitst in een vereniging en een stichting. De groepspenningmeester doet dit voor de vereniging. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de contributie van de leden en de activiteiten zoals kampen. Elke speltak heeft een eigen penningmeester. Dit is een leiding die dit doet als neventaak. De stichting heeft een eigen penningmeester.

De huidige secretaris en penningmeester werken graag mee aan een soepele overdracht. Als secretaris of penningmeester kom je in een leuk groepsbestuur die bestaat uit een voorzitter, penningmeester, secretaris en 2 groepsbegeleiders.

Als je op zoek bent naar een leuke uitdaging kom ik graag met je in contact! Bel of mail ook gerust als je vragen hebt of meer informatie wil over de vacatures.

Vriendelijke groet, namens het groepsbestuur van de JPG,

Joost Watering

voorzitter@johannespostgroep.nl

0653229040

Gerelateerde berichten