Scroll Top
2200625_POIESZ_FB_BERICHT_CLUBS2 (Demo)

Scouting Johannes Post Groep vraagt iedereen: spaar Jeugd Sponsor Munten voor onze club!

Elke club of vereniging heeft een verlanglijstje. Bovenaan het verlanglijstje van van de JPG staat dit jaar: het voltooien van de renovatie van onze kampvuurplaats.

De bedoeling is om dit via de opbrengst van de Poiesz Jeugd Sponsor Actie te realiseren. Wij moedigen mensen daarom aan om hun boodschappen te doen bij Poiesz en Jeugd Sponsor Munten te sparen. Door de munten in de koker te stoppen van de Johannes Post Groep bij de Poiesz supermarkt aan de Pagninilaan in Noorderpark Assen helpt u al mee.

Hoe meer Jeugd Sponsor Munten in de koker worden gestopt van de Johannes Post Groep, hoe meer sponsorgeld aan het eind van de actie door Poiesz supermarkten wordt uitgekeerd. Het sponsorgeld komt ten goede aan de jeugd van onze vereniging.

Jeugd Sponsor Munten krijgt u gratis bij de kassa van alle Poiesz supermarkten. De koker voor de Jeugd Sponsor Munten van de JPG is te vinden bij de Poiesz supermarkt aan de Pagninilaan in Noorderpark Assen. De Jeugd Sponsor Actie loopt van maandag 13 februari t/m 10 april 2023 bij Poiesz supermarkten. 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: bestuur@johannespostgroep.nl