Scroll Top
scoutingloterij-logo (Demo)

Afgelopen periode hebben leden van de JPG zich enorm ingezet door middel van de Nationale Scouting Loterij. Deze jaarlijkse loterij heeft ons vorig jaar al enorm geholpen omdat we vanwege corona niet in staat waren om traditiegetrouw langs de deuren te gaan met de wc-papieractie. Doormiddel van de Scouting Loterij konden leden binnen eigen kringen loten verkopen waarbij de opbrengst naar de eigen scoutinggroep gaat. Ondertussen maken de donateurs kans op prachtige prijzen.

Dat de Scouting Loterij een succes kan zijn blijkt wel uit de enorme opbrengst die is behaald. Maar liefst €1872,- is er opgebracht door de leden. De beste verkoper van elke speltak heeft een prijsje ontvangen. U vraagt zich natuurlijk af wie onze topverkoper is? Dat was Nolan van de bevers met de verkoop van wel 120 loten, fantastisch gedaan!

Het opgehaalde bedrag gaan we inzetten om het sanitair te gaan vernieuwen. Veiligheid is volgens ons belangrijk voor een goede speelomgeving van onze jeugdleden in de leeftijd van 5 tot 18 jaar. Om goede hygiëne te kunnen blijven bieden aan de spelende kinderen en onze vrijwilligers, is het noodzakelijk dat het sanitair van het scoutinggebouw wordt vernieuwd.

Mocht je benieuwd zijn of je in de prijzen bent gevallen? Op 2 december 2021 is de trekking! Op de achterkant van het gekochte lot staat waar en hoe de trekking bekend zal worden gemaakt.