Scroll Top
logo-laat-je-uitdagen-288x300 (Demo)

De JPG is op zoek naar maar liefst 2 penningmeesters. Tot op heden hadden we 1 penningmeester. Deze penningmeester deed de financiën voor de groep en voor de stichting. In de praktijk blijkt dit toch wel veel werk te zijn. We delen de functie daarom op in 2. En dan heb je gelijk steun aan elkaar.

Betrokken penningmeester vereniging (m/v)

Je bent penningmeester van het bestuur van de groepsvereniging van de Johannes Post Groep. Als penningmeester vertaal je het groepsbeleid in geld en ben je verantwoordelijk voor de financiën.

Ben jij de persoon die wij zoeken of heb je vragen? Meer info vind je alvast in de functie omschrijving. Daarnaast komen we graag met je in contact. Neem contact op via stichting@johannespostgroep.nl

Penningmeester stichting (m/v)

Je bent penningmeester van het bestuur van de beheersstichting van de Johannes Post Groep. Als penningmeester vertaal je het beleid van de stichting in geld en ben je verantwoordelijk voor de financiën.

Ben jij de persoon die wij zoeken of heb je vragen? Meer info vind je alvast in de functie omschrijving. Daarnaast komen we graag met je in contact. Neem contact op via voorzitter@johannespostgroep.nl.

Heb je geen interesse om penningmeester te worden, maar ben je wel benieuwd naar onze andere vacatures? Kijk dan hier.

Meer weten?

Wij horen graag of je iets kan betekenen voor de Johannes Post Groep, of iemand kent die een van deze functies wil invullen. Het kan zijn dat deze functies je niet aanspreken, maar je wel een ander idee hebt hoe jij je kan inzetten voor de JPG. Neem dan ook zeker contact met ons op. Dat kan via mail: voorzitter@johannespostgroep.nl