Scroll Top
Afbeelding1

Ben je lid van de Rabobank? Dan heb je tot en met dinsdag 27 september om op de JPG te stemmen. Elke stem is geld waard!

De bank stelt veel geld ter beschikking voor verenigingen en stichtingen. Leden van de Rabobank kunnen dit verdelen door te stemmen. Hoe meer stemmen voor de JPG, hoe beter natuurlijk! De opbrengst willen we gebruiken om groot onderhoud te plegen aan ons sanitair.


Leden van de bank hebben voor de stemperiode een unieke code ontvangen waarmee ze kunnen stemmen. De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag te delen door het aantal uitgebrachte stemmen. De Johannes Post Groep ontvangt het aantal op ons uitgebrachte stemmen, maal het bedrag dat een stem waard is.

Veiligheid is volgens ons belangrijk voor een goede speelomgeving van onze jeugdleden in de leeftijd van 5 tot 18 jaar. Om goede hygiëne te kunnen blijven bieden aan de spelende kinderen en onze vrijwilligers, is het noodzakelijk dat het sanitair van het scoutinggebouw wordt vernieuwd. Voor groot onderhoud is onze vereniging afhankelijk van giften, acties en sponsoren. Uw bijdrage en mogelijk het inlichten van familie en vrienden met stemrecht in deze actie wordt erg gewaardeerd!

Met uw stem komt ons doel om het sanitair te vervangen dichterbij.  Kijk voor meer info over de Rabobank Clubkas Campagne op https://www.rabobank.nl/leden/clubsupport