Scroll Top

Leidingteam (Demo)

De Verkennerstroep wordt geleid door een leidingteam bestaande uit ongeveer vijf personen. Binnen het leidingteam heeft elke leiding zijn eigen taak. De leiding bereidt voor elke zaterdagmiddag een programma voor. De leiding probeert een zo afwisselend mogelijk programma te bedenken. De ouders worden door middel van nieuwsbrieven regelmatig op de hoogte gehouden van de inhoud van de programma’s en activiteiten.

Het leidingteam bestaat volledig uit vrijwilligers die vaak zelf ook jeugdlid zijn geweest bij de Johannes Post Groep. Regelmatig volgt de leiding cursussen en trainingen om de kennis up to date te houden. Voorbeelden hiervan zijn de start- & programmatraining en de kamptraining. Daarnaast heeft bijna elk teamlid een EHBO opleiding. De meeste trainingen worden aangeboden door de Regio Drenthe.

Het leidingteam van de verkenners bestaat uit de volgende mensen:

Floriaan Thies (Hopman en Teamleider)
Ruud Walvius
Joost Bronkhorst
Charlotte Aling
Wim Schmidt

Wil jij lid worden van de verkenners van de Johannes Post Groep, een keertje komen kijken of meer informatie over de verkenners? Je kunt altijd contact opnemen met de verkennersleiding door een mail te sturen naar: verkenners@johannespostgroep.nl, door het formulier in te vullen op deze pagina.

foto