Scroll Top

Archief (Demo)

jpgdatingDit is de archiefpagina van de verkenners. Dit stoffige deel van de website is er voor bedoeld om je later te helpen herinneren aan je leuke verkennerstijd. Ook kun je hier goed ontdekken wat we allemaal bij de verkenners doen.

Algemeen

  • De foto’s van de verkenners staan op een externe webpagina. Klik hier om naar de fotopagina te gaan van de foto’s totaan het NPK 2009. De foto’s van het NPK 2009 en verder vind je hier.
  • Een foto verteld meer dat 1000 woorden. Gelukkig hebben we er meer dan 1000, dus neem ook eens een kijkje tussen de logboekverhalen!
  • De oude doos is open! Wil je er meer over weten? Kijk snel hier.

Nieuws

Benieuwd naar nog meer avonturen van de verkenners? Op deze website worden met regelmaat nieuwsberichten gepost door de verkenners(leiding). Een overzicht van al het verkenners-nieuws op de website vind je hier.

Downloads
Wenken voor leiders Dit is geschreven door Lord Baden Powell (de grondlegger van scouting) en gaat er over wat je moet doen om een goed leiding te zijn.

Rovering To Succes Dit is een boekje, geschreven door Lord Baden Powell, dat gaat over een goede invulling van scouting. Let wel op: dit is geschreven in het engels!
Downloads van Scouting Nederland Maak je een spreekbeurt over scouting? Wil je meer weten over scouting of ben je gewoon nieuwsgierig? Op de Downloadspagina van Scouting Nederland vind je allerlei leuke downloads!

Overige

Wil je een keer een verslag maken over scouting of misschien wel een spreekbeurt over scouting houden? Dat is top! Via de onderstaande links kun je diverse informatie over scouting in het algemeen en over de geschiedenis ervan vinden.

Scouting Nederland Dit is de nationale organisatie waar alle scoutingverenigingen lid van zijn. Ook jij bent automatisch lid van Scouting Nederland.
Regio Drenthe Alle groepen in Drenthe zijn verenigd in de “Regio”. De Regio neemt ook deel aan belangrijke vergaderingen van Scouting Nederland.
Scoutpedia Dit is een “wiki”, een soort encyclopedie over van alles dat met scouting te maken heeft. Ook de JPG heeft hier haar eigen pagina.
Scoutquest Dit is een pagina vol met inspiratie over leuke scoutingactiviteiten.
Het NPK heeft een eigen archiefpagina. Het is leuk om eens rond te kijken en oude herinneringen op te halen!