Welkom bij je nieuwe speltak! Op zaterdag 3 oktober stonden alle activiteiten aan de Houtlaan in het teken van vijf leden. Zij namen afscheid bij hun oude speltak en werden warm onthaald door de leiding en leden van de nieuwe speltak, waar ze dan ook helemaal klaar voor waren.

p1020910Michel van der Gaag, Robert Croezen en Gerjan Alons kunnen hun inmiddels verbleekte welpenuniform eindelijk donderen aan een scoutingmuseum: binnenkort dragen ze hun nieuwe Scouts Scoutfit (verkennersuniform, red.). Joost Bronkhorst is even weggeweest, maar gleed net als zijn leeftijdsgenoten van de kabelbaan de verkennersgroep binnen. De verkenners hebben afscheid moeten nemen van Patrick Oost. Zijn tijd bij de verkenners zat er op en uitgerijpt werd hij weggewuifd naar de rowans. Drie weken eerder zijn vier rowans die bijna oud en wijs genoeg zijn voor het echte leven overgedragen aan de stam, waar ze hun scoutingcariere kunnen vervolgen. Wellicht zien we Jonno, Gijs, Fabian of Floriaan nog een keer terug als leiding bij de JPG…

De rowans hebben na een periode van overwegen, plannen, heroverwegen en hektiek de kans benut om PalinG te bedanken voor zijn jaren als begeleiding. Op gepaste wijze boden zij een stuk aan waarbij zij hopen dat PalinG met veel plezier kan terugkijken op deze leuke periode.

Het fotoverslag van deze dag vind je hier. Heb jij of je ouders ook foto’s gemaakt? Ze mogen ook een plaats krijgen in het album. Mail ze daarvoor naar verkenners.jpg@gmail.com.

p10209381

Paling ontvangt met trots het bedankje van de rowans