WC-Papieractie wordt een traditie

De wc-papieractie van de Johannes Post Groep is langzamerhand een traditie geworden. Elk jaar gaan vele leden, ouders en andere vrijwilligers in Assen langs de deuren om wc-papier te verkopen. De winst van deze actie willen we gebruiken voor onderhoud aan ons gebouw en voor de aanschaf en het herstel van materiaal. Door jaarlijks hetzelfde product te verkopen versterkt dit de bekendheid van onze actie.

De JPG is Albert Heijn Hillenga uit Peelo in Assen weer erg dankbaar voor het leveren van wc-papier. Met hun medewerking hopen we ook van deze actie weer een succes te maken.

Wat gaan we doen?

Op zaterdag 30 september gaan we in groepjes langs de deuren in Assen om wc-papier te verkopen. Omdat de ochtend in de regel het beste verkoopt, beginnen we op tijd. We verzamelen om 9:30 uur aan de Houtlaan. Om 13:00 uur zijn we terug bij het gebouw waar een lekkere kop soep klaar staat. Neem voor jezelf een lunchpakketje mee. Om 14:00 uur sluiten we de dag weer af. Het kan per speltak verschillen wat het programma na 14:00 gaat zijn.

30 september niet beschikbaar? Je kunt toch helpen!

Vooraf bestellen is mogelijk! Dan houden we het voor je apart. Ken je bedrijven die ons zouden willen steunen door het aanschaffen van wcpapier? Neem de bestelling op en geef het aan ons door! Dit kan via de onderstaande link:

http://www.johannespostgroep.nl/toiletpapieractie/