Op zaterdag 14 maart a.s. gaan we in groepjes langs de deuren in Assen om wc-papier te verkopen. We doen dat om geld in te zamelen voor onze scoutinggroep. Dit geld we gebruiken we voor de veiligheid en kwaliteit van onze activiteiten. Zo kunnen we nog lang op een veilige manier mooie scoutingactiviteiten laten plaatsvinden.

Hulp gevraagd

Om de logistiek soepel te laten verlopen en een zo groot mogelijk bereik te realiseren hebben we weer een flink aantal auto’s nodig die we vullen met wc-papier, die de kinderen vervolgens kunnen verkopen. We zijn daarom op zoek naar ouders die zichzelf inclusief auto beschikbaar willen stellen om ons bij deze actie te helpen. U kunt zich aanmelden via deze link.

Omdat de ochtend in de regel het beste verkoopt, beginnen we op tijd. We verzamelen om 9:30 uur aan de Houtlaan. Om 13:00 uur zijn we terug bij het gebouw waar een lekkere kop soep klaar staat. Neemt u voor u zelf en uw zoon evtentueel een lunchpakketje mee? Om 14:00 uur sluiten we de dag weer af.

Bestel vooraf

Bent u 14 maart niet beschikbaar? U kunt toch helpen! Kent u bedrijven die ons zouden willen steunen door aanschaf van wc-papier? Of wilt u zelf wc papier bestellen voor thuis? Neem de bestelling op en geef het aan ons door!

Voor vragen kunt u contact met ons opnemen. We hopen dat we op u kunnen rekenen.

Met vriendelijke groeten,

Het actiecomité,
Derk Jan Zuur
Marga Komen

Voor vragen en opmerkingen: bestuur@johannespostgroep.nl