Dit jaar zijn er meerdere acties, om met elkaar te zorgen dat we het bedrag dat nodig is om de grond rond ons gebouw te kopen, bij elkaar krijgen. Zoals ook de….

WC papieractie van de JPG

Wat gaan we doen?
Op zaterdag 17 maart a.s. gaan we in groepjes langs de deuren in Assen om wc-papier te verkopen. Om de logistiek soepel te laten verlopen en een zo groot mogelijk bereik te realiseren hebben we weer een flink aantal auto’s nodig die we vullen met wc-papier, die de kinderen vervolgens kunnen verkopen. We zijn daarom op zoek naar ouders die zichzelf inclusief auto beschikbaar willen stellen om ons bij deze actie te helpen. U kunt zich aanmelden via deze link.

Omdat de ochtend in de regel het beste verkoopt, beginnen we op tijd. We verzamelen om 9:30 uur aan de Houtlaan. Om 13:00 uur zijn we terug bij het gebouw waar een lekkere kop soep klaar staat. Neemt u voor u zelf en uw zoon evt. een lunchpakketje mee? Om 14:00 uur sluiten we de dag weer af.

17 maart niet beschikbaar? U kunt toch helpen!
Kent u bedrijven die ons zouden willen steunen door aanschaf van wc-papier? Neem de bestelling op en geef het aan ons door!

Voor vragen kunt u contact met ons opnemen. We hopen dat we op u kunnen rekenen.

Met vriendelijke groeten,
Het actiecomité,

Hester van Heukelum 06-44416298
Thijmen Komen 06-39607913
Marga Komen 06-28777954