Op zaterdag 25 oktober is de JPG langs de deuren gegaan om WC-papier te verkopen. Heel veel jeugdleden,ouders/verzorgers leiding en bestuur hebben meegeholpen om dit een succes te maken! En het was ook een groot succes. Stapels pakken wc-papier werden in auto’s gestopt en vrijwel alle auto’s kwamen leeg weer terug bij het gebouw. Wat zullen er een hoop mensen de komende tijd lekker op de wc zitten.

 

Na flink wat tellen kunnen we de eindstand zetten op 1.300 euro! Een geweldig bedrag die ons heel goed van pas komt om de groep te ondersteunen met bijvoorbeeld spelmateriaal en onderhoud van het gebouw. Iedereen die heeft meegeholpen willen we dan ook hartelijk bedanken. En speciale dank gaat uit naar Hester en Marga, die dankzij goede voorbereiding de actie heel soepel heeft laten verlopen!

266px-Albert_Heijn_Logo.svg

Albert Heijn

We willen ook graag AH Hillenga (Peelo) in het zonnetje zetten. Want zonder de hulp van Albert Heijn konden we niet zoveel WC-papier krijgen om weer aan de deur te verkopen. Richard Hillenga heel erg bedankt!