Na de zomervakantie staan de leden van de JPG weer te popelen om te beginnen. En gelukkig kan dat vandaag om 14:00u aan de Houtlaan in Assen. Vandaag  beginnen we direct met een nieuw leidingteam bij de Bevers. Onder leiding van teamleider Desiree staat dit team garant voor een topseizoen! Binnenkort zal de nieuwe beverleiding zich hier ook voorstellen.

Tijdens de zomervakantie heeft secretaris Ginette een aantal nieuwe aanmeldingen mogen ontvangen. We hopen dat de nieuwe leden een leuke tijd gaan krijgen bij de JPG. Bij de speltakken bevers, verkenners en rowans hebben we geen wachtlijst en zijn nieuwe leden van harte welkom. Wil je daarover meer informatie? Kijk hier.

Wat is er gebeurd tijdens de zomervakantie?

Tijdens de ‘zomerstop’ zijn er geen opkomsten. Wel heeft is elke speltak op zomerkamp geweest. En dat hoort natuurlijk bij scouting! De welpen zijn op een spannend avontuur geweest met Sherlock Holmes in Ommen. De verkenners hebben in Ommen alle superhelden van Studio 100 ontmoet onder leiding van de hilarische ‘Mega Mietje’. De rowans zijn met 2 busjes naar het prachtige Tsjechië gereisd om daar ‘helemaal zelfstandig’ (en met hulp van de rowanbegeleiding) de wereld te ontdekken. Al deze verhalen en nog veel meer zijn terug te lezen op de Facebook Pagina van de JPG.

Is er nog meer nieuws?

Zeker! Afgelopen week viel bij de leden van de JPG het Scouting Magazine op de deurmat. De middelste vier pagina’s zijn onder leiding van Mitchell gevuld met de leukste verhalen van de afgelopen tijd. Mitchell heeft zelfs leuke puzzels gemaakt! Het magazine niet ontvangen? De middelste vier pagina’s bekijk je ook in ons Nieuwsbrief Archief.

De leiding en alle andere vrijwilligers hebben er weer zin in!