Wat is de Rabo Midnightwalk?

Vanavond om 21:15 uur gaat de Rabo Midnightwalk van start bij Theater de Nieuwe Kolk. Een nachtelijke wandeling van 7km door Assen, georganiseer door Rotary Club Assen Noord. Onderweg zijn er allemaal leuke activiteiten georganiseerd en ga je langs en door unieke locaties. Het deelnemersgeld van €10 wordt uitgekeerd aan een goed doel en dit jaar zijn wij dat: de Johannes Post Groep Scouting Assen! Het geld is nodig voor de vervanging van ons 30 jaar oude dak.

Hoe kan ik me opgeven en meelopen?

Tot 10 september kon dit via voorinschrijving op de website. Meld je vanaf 20:00 uur bij Theater De Nieuwe Kolk. Heb je je niet ingeschreven en wil je toch meedoen? Vanaf 20:00 uur kun dan ook terecht bij het startpunt van Theater de Nieuwe Kolk. Neem 10€ in contanten mee, je kunt dan gewoon meelopen.

Kunnen ouders en scouts samen de Rabo Midnightwalk lopen?

Ouders en scouts hebben de mogelijkheid om gezamenlijk te lopen. Het verzamelpunt is voor de deur van Burger Queen bij de Weierspoort om 20:45 uur. Onder andere Herman Chris Stoffer zal daar aanwezig zijn.

Waar staat de Johannes Post Groep langs de route?

Onze groep zal zich ook laten zien langs de route van de Rabo Midnightwalk. We zitten aan de rand van het Asserbos, bij de vijver naast de Noorderbegraafplaats.

Kan ik meehelpen met het opbouwen van de post?

Jazeker, alle hulp is welkom. We gaan Scouting op een leuke manier presenteren. Hier kunnen we wel wat handjes voor gebruiken. Vanaf 12:00 uur verzamelen we om spullen in te laden bij het gebouw. Wil je meehelpen? Bel dan Alex Visser: 06-55 73 57 43.

Ik kan niet meelopen, kan ik ook geld doneren?

Als je niet kan meelopen met de Rabo Midnightwalk of je wil meer geld doneren voor ons dak, kun je een gift storten op onze crowdfundingpagina op steunscouting.nl.

Moet ik een regenjas aan?

Het lijken perfecte omstandigheden voor een nachtwandeling. Het is droog, waait nauwelijks. Het wordt wel een beetje fris, dus trek een jas aan. Oja, en vergeet je zaklamp niet!

Weer Assen 11 September