Eind november is de JPG gestart met het unieke project om de grond onder het scoutinggebouw in Assen aan te kopen. Heel veel positieve reacties en donaties hebben tot gevolg gehad dat we bijna zover zijn.

Het bestuur van de stichting is in gesprek met de Gemeente Assen over de akte en de afronding. De PAG is door de JPG benaderd met de hulpvraag de laatste financiële eindjes aan elkaar te knopen. Het blijft daarnaast nog steeds mogelijk om te doneren via de crowdfunding of door geld over te maken.

Zodra de grondaankoop formeel klaar is, zullen we alle donateurs hartelijk bedanken. Donateurs die meer dan 50 euro hebben gedoneerd ontvangen bovendien een uniek certificaat.

De Johannes Post Groep is erg dankbaar voor alle donaties die zijn gedaan. Vooral kort na het start van de actie waren we enorm verrast van alle donaties die binnen kwamen. Het is ontzettend mooi om te zien hoeveel mensen de Johannes Post Groep een wam hart toe dragen. Dit geeft alle vrijwilligers bij de JPG een enorm warm gevoel. Ook zijn er erg trots op onze jeugdleden die tijdens de sponsorloop een enorm bedrag bij elkaar hebben gelopen!

Zodra de grondaankoop formeel klaar is zullen we hier over communiceren.

Voor de leiding en de jeugdleden is het nu eerst tijd voor de laatste opkomst, de zomerkampen en een welverdiende zomervakantie.

Meer lezen over de grondaankoop? Lees hier verder.