Ga jij dit jaar de uitdaging aan? Kies een leuke HIT die bij je past!

Heb jij zin in een fantastisch paasweekend zonder je eigen leiding?

De inschrijvingen zijn al ruim 3 weken open en veel HIT’s zitten helaas al vol, maar als je goed zoekt dan zijn er nog HIT-kampen waar nog plekken vrij zijn. Twijfel je of een HIT wel bij jou past? Informeer dan even bij je eigen leiding, zij kunnen je vast goed adviseren.

De HIT staat voor Hikes, Interessekampen en Trappersexpedities, en wordt gehouden in het Paasweekend (29 maart – 1 april). Verspreid over zes locaties door heel Nederland worden er ruim 60 verschillende kampen gehouden, voor scouts tussen de 7 en 88 jaar. Inschrijven kan individueel, met z’n tweeën of met een groepje. Hiken, koken, zeilen, pionieren, paardrijden; elk kamp heeft zijn eigen leeftijdsgroep, zijn eigen onderwerp en zijn eigen uitdagingen. Er zit dus altijd wel iets tussen dat bij jou past!

De kans is trouwens groot dat je in Dwingeloo de meeste andere JPG-leden tegenkomt tijdens de HIT, zo hebben veel (oud)leiding een eigen taak tijdens de HIT en de meest jeugleden gaan ook naar Dwingeloo. Dit jaar is de HIT voor de 35ste keer in Dwingeloo, ben jij er ook bij?

Meer weten? Bekijk de HIT-website (http://hit.scouting.nl) en download de HIT-courant voor meer informatie.