Heb jij zin in een extra uitdaging? Geef je dan snel op voor de Survivalrun!Sponsoropkomst 2011

Wat?         Survivalrun
Waar?     Baggelhuizerplas
Tijd?         13:30 – 17:00
Kosten?       Gratis!
(Neem wel €5 gepast mee als je graag een JPG T-shirt wilt kopen!) 

Als bekende van de JPG kan je aanmelden via de bovenstaande link  naar het het opgaveformulier. Wij zorgen er dan voor dat er koppels worden gevormd zodat er zoveel mogelijk personen mee kunnen doen! Onder bekenden verstaan wij; vrijwel iedereen die goed contact met een JPG-er heeft zoals zusjes, broers, ooms, tantes, vrienden, Stamleden, Rowans, Verkenners & Welpen!

Als bekende van de JPG kun je deze dag ook een JPG T-shirt kopen voor maar €5!
(we willen je niet blij maken met een dode mus, maar sommige maten zijn helaas niet meer beschikbaar.. dat zien we dan ter plekke!)

Wat is nou een Survivalrun?

Een survivalrun is een parcours wat je te voet af gaat leggen, maar daarbij kom je een aantal obstakels tegen! Deze obstakels hebben erg veel weg van een trappersbaan of overvliegbaan die we wel eens vaker tegenkomen binnen scouting. Deze hindernissen maken het parcours extra zwaar, maar ook ontzettend leuk!

Survivalruns en de hindernissen zijn er in verschillende moeilijkheidsgraden. De Survivalrun waar wij aan mee doen is bedoelt voor kinderen tussen 7 en 14 jaar met daarbij een ouder persoon zoals een oom, tante, buurman, broer, stamlid of leiding!

Voor vragen kun je mailen naar: welpen@johannespostgroep.nl