Scouting Johannes Post Groep vraagt iedereen: spaar Jeugd Sponsor Munten voor onze club!

Elke club of vereniging heeft een verlanglijstje. Bovenaan het verlanglijstje van de JPG staat dit jaar: nieuwe tenten voor onze jeugdleden van 11 tot 15 jaar (scouts). Als scoutinggroep kamperen we graag. We willen dit nog jaren kunnen blijven doen.

De bedoeling is om dit via de opbrengst van de Poiesz Jeugd Sponsor Actie te realiseren. Wij moedigen mensen daarom aan om hun boodschappen te doen bij Poiesz en Jeugd Sponsor Munten te sparen. Door de munten in de koker te stoppen van de Johannes Post Groep bij de Poiesz Pittelo (Maasstraat 78 in Assen) helpt u al mee.

Hoe meer Jeugd Sponsor Munten in de koker worden gestopt van Scouting Johannes Post Groep, hoe meer sponsorgeld aan het eind van de actie door Poiesz supermarkten wordt uitgekeerd. Het sponsorgeld komt ten goede aan de jeugd van onze vereniging.

Zaterdag 28 maart actiedag
Op zaterdag 28 maart zijn zijn wij als scoutinggroep aanwezig in de supermarkt. We zijn er dan om te helpen met de verkoop en alle bezoekers aan te moedigen zoveel mogelijk munten in onze koker te stoppen.

Doet u boodschappen bij een andere Poiesz supermarkt?
Er zijn in Assen drie Poiesz winkels:

  • Baggelhuizen (Het Sticht 3)
  • Noorderpark (Paganinilaan 29)
  • Pittelo (Maasstraat 78)
  • en ook in Bovensmilde (Schoolstraat 10)

Dat zijn vier Poiesz winkels waar we munten kunnen verzamelen! Inleveren kan alleen bij de Poiesz in Pittelo. In het scoutinggebouw aan de Houtlaan 107 Assen zorgen wij voor een extra koker waar u de Jeugd Sponsor Munten in kunt doneren. Ook munten van Poiesz supermarkten buiten Assen kunnen hierin worden gedoneerd. Wij brengen de munten dan naar de juiste vestiging.

Jeugd Sponsor Munten krijgt u gratis bij de kassa van alle Poiesz supermarkten. De koker voor de Jeugd Sponsor Munten van de Johannes Post Groep is te vinden bij de Poiesz Pittelo (Maasstraat 78 in Assen). De Jeugd Sponsor Actie loopt van maandag 10 februari t/m 5 april 2020 bij Poiesz supermarkten.