JPG doet mee met de Rabobank Clubkas Campagne

De JPG mag mee doen met de Rabobank Clubkas Campagne van Rabobank Assen en Noord-Drenthe. De bank stelt €100.000 ter beschikking voor verenigingen en stichtingen. Leden van de Rabobank kunnen dit verdelen door te stemmen en elke stem is geld waard. Hoe meer stemmen voor de JPG, hoe beter natuurlijk! Met de opbrengst willen we de bestrating rond het gebouw aanpakken. We willen de kinderen een veilige speelomgeving bieden om het scouting spel te kunnen spelen en te beleven rondom ons gebouw.

Stem op de JPG!

Leden van de bank hebben voor de stemperiode per post een unieke code ontvangen waarmee ze kunnen stemmen. Van dinsdag 3 t/m woensdag 18 oktober 2017 mogen leden van Rabobank Assen en Noord-Drenthe drie stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs. Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van € 100.000 te delen door het aantal uitgebrachte stemmen. De Johannes Post Groep ontvangt het aantal op ons uitgebrachte stemmen, maal het bedrag dat een stem waard is.

Het is voor ons belangrijk om deze actie onder de aandacht te brengen om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken voor het opknappen van het terrein rond ons gebouw. Het zou daarom fantastisch zijn als jij en jouw familie en vrienden op de JPG zouden stemmen!

Kijk voor meer info over de Rabobank Clubkas Campagne op http://www.rabobank.nl/assen-nd

Harsttikke bedankt voor jouw steun!