JPG doet mee met de Rabobank Clubkas Campagne

De JPG mag weer mee doen met de Rabobank Clubkas Campagne van Rabobank Assen en Noord-Drenthe. De bank stelt €100.000,- ter beschikking voor verenigingen en stichtingen. Leden van de Rabobank kunnen dit verdelen door te stemmen en elke stem is geld waard. Hoe meer stemmen voor de JPG, hoe beter natuurlijk! De opbrengst willen we gebruiken om nieuwe tenten aanschaffen voor onze jeugdleden.  De tenten van de Verkenners (11-15 jaar) en de Rowans (15-18 jaar) zijn namelijk aan vervanging toe.

Stem op de JPG!

Leden van de bank hebben voor de stemperiode per post een unieke code ontvangen waarmee ze kunnen stemmen. Van dinsdag 4 t/m woensdag 19 september 2018 mogen leden van Rabobank Assen en Noord-Drenthe drie stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs. Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van € 100.000,- te delen door het aantal uitgebrachte stemmen. De Johannes Post Groep ontvangt het aantal op ons uitgebrachte stemmen, maal het bedrag dat een stem waard is.

Het is voor ons belangrijk om deze actie onder de aandacht te brengen om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken voor het aanschaffen van nieuwe tenten voor onze jeugdleden. Het zou daarom fantastisch zijn als jij en jouw familie en vrienden op de JPG zouden stemmen!

Kijk voor meer info over de Rabobank Clubkas Campagne op http://www.rabobank.nl/assen-nd

Hartstikke bedankt voor jouw steun!