UPDATE!!: Wij doen niet meer mee aan de NobelLaan, ons is gevraagd deel te nemen bij slechts 1 supermarkt en we hebben gekozen voor die in Peelo, we proberen stemmen die u al heeft uit gebracht mee te nemen.

UPDATE 2!! (14 april 2010): We zijn door naar de volgende ronde! Lees hier meer.

De sponsoractie ‘Spek de kas van je club’ was in 2009 een succes. Dankzij de actie en hulp van de C1000 kunnen we ons (spel)materiaal onderhouden en activiteiten organiseren.

Dit jaar heeft de Johannes Post Groep zich weer ingeschreven voor de actie. We hopen op een minstens zo positief resultaat als vorig jaar. Daarvoor zijn wij wel uw hulp nodig!

Zo werkt het

Stap 1: Stemmen

Van 29 maart tot en met 11 april 2010 vinden via het internet verkiezingen plaats voor de clubs die zich hebben aangemeld voor de actie. Als JPG hebben we veel stemmen nodig. Alleen de beste tien verenigingen gaan door naar de volgende ronde: de muntjesronde. Op de website van de C1000 kunt u uw stem doorgeven. De stand kunt u via de website van de C1000  zelf in de gaten houden. We hopen bij beide supers in de top 10 te komen. U kunt dus ‘strategisch stemmen’. Per e-mailadres kan 1 keer worden gestemd. Heeft u meerdere adressen? U kunt dan vaker stemmen.

Klik hier om te stemmen bij de C1000 Peelo

Stap 2: Muntjes verzamelen

Als de JPG voldoende stemmen binnen heeft kunnen halen, zullen er in de C1ooo Nobellaan en/of C1000 Peelo kokers met muntjes worden geplaatst met daarop een JPG logo. Klanten van de supermarkt ontvangen bij het afrekenen ‘sponsormuntjes’ die in de kokers kunnen worden gedeponeerd. Hoe meer muntjes wij binnenkrijgen, hoe meer geld we uiteindelijk zullen krijgen. De inkomsten van de actie worden onder ander gebruikt voor de aanschaf en het onderhoud van spelmateriaal dat we gebruiken tijdens opkomsten en kampen.

We zullen regelmatig via deze website doorgeven hoe de zaken er voor staan. Heeft u naar aanleiding van de actie vragen over bijvoorbeeld het lidmaatschap va de Johannes Post Groep? Hier kunt u terecht voor meer informatie of contact.

Vraag gerust bekenden om mee te helpen met de actie! Via deze link kunt u de speciale actieposter downloaden.