Voor de spannendste paasdagen ga je op HIT!

De inschrijving voor de HIT 2009 is gestart op maandag 5 januari 2009.  Tot en met zondag 8 maart kun je inschrijven voor een onderdeel. Wees er snel bij want VOL=VOL. De HIT betekent elk paasweekend opnieuw avontuur, spanning en plezier voor een paar duizend Scouts vanuit het hele land. Meedoen is mogelijk voor alle Scouting Nederland leden vanaf 8 jaar.

De HIT is dit jaar van 10 t/m 13 april. Verspreid over verschillende locaties worden ruim 60 verschillende activiteiten georganiseerd! Doordat het aanbod zeer divers is, heeft de HIT iedere Scout iets leuks te bieden. Wedden dat er ook een activiteit tussen zit die jij helemaal te gek vindt?

De meeste leden van de JPG gaan naar de Hit Dwingeloo, die dit jaar voor de 31e keer wordt georganiseerd. Er zijn leuke kampen voor welpen, verkenners, rowans en zelfs de stam gaat daar op HIT! Op zaterdag 24 januari heeft de leiding van de verkenners een voorlichtingsbijeenkomst gehouden zodat jij met je ouders een goede keus kunnen maken uit de verschillende kampen. Op de site van de HIT Dwingeloo kun je meer informatie vinden over de HIT Dwingeloo.

Ben je een beetje vergeten hoe leuk de HIT ook alweer is? Ben je nog nooit op HIT geweest en wil je weten wat het is? Mis de onderstaande media dan niet:

Er zijn veel verschillende hikes waar je uit kunt kiezen. Als je alles rustig door wil lezen, is het handig de HIT courant (niet te verwarren met de HIT krant!) te downloaden. Het inschrijven voor de HIT 2009 doe je niet bij de leiding, maar direct bij Scouting Nederland. Het inschrijven gaat via het landelijke inschrijfsysteem voor scoutingevenementen, Shanti. Heb je hierbij hulp nodig? Kijk dan eerst hier. Meer algemene informatie over de HIT is te vinden op de landelijke HIT site.