Afgelopen vrijdag liepen zo’n 1650 wandelaars mee in de Rabo Midnightwalk. Dit leverde maar liefst €15.700 op voor de Johannes Post Groep! Een prachtig bedrag die we heel goed kunnen gebruiken voor de reparatie van ons dak. Alle deelnemers, vrijwilligers en de Rotary Assen Noord bedankt!

Scouting Experience

De route van zeven kilometer liep dwars door Assen en onderweg was van alles te zien en te beleven. Verenigingen presenteerden zich op ludieke wijze en ook de Johannes Post Groep was te zien. We hadden een mooie plek aan de rand van het Asserbos, achter de Noorderbegraafplaats.  Hier hebben we een brug over de vijver gemaakt met hout en touw, stonden een paar vuurbakken voor warmen van marshmellows, er was een tent en een apenbrug over de sloot. Een echte scouting experience dus.  Alles was mooi uitgelicht met gekleurde lampen over de brug en heel veel olielampjes. Er is dan ook heel veel werk verzet en hiervoor nogmaals dank voor alle hulp die we hebben gekregen om dit mogelijk te maken.

Asbestsanering en crowdfunding

De 15.700 euro is een prachtige steun in de rug, maar helaas nog niet genoeg. Op het dak zit asbest en de verwijdering hiervan kost veel geld. Wij gaan nog een aantal fondsen en sponsoren aanschrijven maar steken nu ook alle aandacht in onze crowdfunding actie. Op steunscouting.nl kan iedereen geld doneren voor ons nieuwe dak. Elke euro helpt, later meer nieuws via de website.

Bedankt!

Voor nu heel erg bedankt aan iedereen die heeft meegelopen, meegewerkt en ons heeft aangemoedigd! Wij hopen dat we ook in de toekomst op jullie mogen rekenen. Maar nu gaan we eerst genieten van dit resultaat, en gelukkig hebben we de foto’s nog (Bedankt Jeroen!):

Bekijk alle foto’s van die avond op flickrAl ons nieuws als eerste lezen? Volg ons op facebook.