NOC*NSF, Albert Heijn, sportbonden en sportclubs willen zoveel mogelijk mensen in Nederland met plezier laten sporten en bewegen. Om dit te bereiken, organiseren zij samen de sportactie. Met de sportactie krijgt iedereen de kans de sport te ontdekken die bij hem of haar past. Scouting Johannes Post Groep doet ook mee, dus kom naar een van onze opkomsten, proef scouting en krijg bij ons de smaak te pakken!

Van 14 tot en met 27 september krijgt iedereen bij minimaal €10 aan boodschappen bij Albert Heijn eenmalig tien sportzegels in de AH-app. Tot en met 25 oktober 2020 kun je deze sportzegels via www.proefdesport.nl verzilveren voor een gratis proefles bij de deelnemende sportclubs.

Heb je altijd al scouting willen proberen? Boek dan met je sportzegels uit de AH-app een proefles bij Scouting Johannes Post Groep via www.proefdesport.nl. Ons aanbod tijdens de sportactie is voor jongens tot en met 18 jaar uit Assen en omstreken. Je doet mee aan de te gekke scouting opkomsten op de zaterdagmiddag van 14:00 – 17:00 uur.

Wij zijn een scoutinggroep voor jongens in Assen, met zo’n 80 jeugdleden. We hebben vier groepen: de bevers (5 t/m 7 jaar), de welpen (7 t/m 11 jaar), verkenners (11 t/m 15 jaar) en rowans (15 t/m 18 jaar). Bij alle speltakken is er plaats voor nieuwe leden.

Elke scoutinggroep heeft activiteiten die bij de eigen leeftijd past. Variërend van vuur stoken en primitief koken, tot grote spelen in het bos als levend stratego en douane smokkelaar. Maar we gaan ook vaak zelf bouwwerken maken van hout en touw zoals vlotten en katapulten. Elke zaterdag is anders en scouting verveelt nooit!

Voor meer informatie over de Johannes Post Groep en de proeflessen die wij tijdens de sportactie aanbieden, kun je contact opnemen met:

Ginette ter Wal (secretaris)
secretaris@johannespostgroep.nl
0592-412588 (na 18:30u)

Zie ook onze website voor meer informatie over de club: https://www.johannespostgroep.nl/