Vanaf 10:00 uur zullen op zondagmorgen 1 mei een groot aantal klassiekers en sportwagens vertrekken voor een rondrit door Drenthe en Groningen . Voor de bonte stoet auto’s zal vanaf de parkeerplaats van Het Asser Wapen , Dijkveldpad 3 in Assen de startvlag gezwaaid worden voor de dertiende editie van de PAGrally. Een autoklassieker evenement die georganiseerd wordt voor het goede doel door het Post Anthoniaans Genootschap uit Assen.

Geld inzamelen voor stichting Pagtiviteit

Dit genootschap probeert geld bijeen te brengen voor de stichting “Pagtiviteit”. Deze stichting werft fondsen waar noordelijke scoutinggroepen een beroep op kunnen doen voor ondersteuning. De PAG rally is in de loop van de tijd een begrip geworden onder de rally en toerrijders. Niet alleen omdat alle klassieke auto’s, sport auto’s en exclusieve auto’s welkom zijn. Dat dat levert een breed scala in het deelnemers veld op. Maar ook door de gezellige en ongedwongen sfeer waarmee de deelnemers aan de hand van een bolletje pijltje systeem hun route moeten vinden. Het is voor de deelnemers lekker genieten van een rondrit door de natuur van de noordelijke provincies met of zonder opdrachten onderweg. Halverwege de rit is een lunchpost waar gezamenlijk gegeten zal gaan worden en vindt traditie getrouw altijd op een bijzondere scouting locatie in een van de provincies.

Je kunt je nog opgeven

Aangezien het nog enkele weken voor de start is, worden hierbij eigenaren van klassieke auto’s en sport auto’s van harte uitgenodigd om zich alsnog voor deze bijzondere rally / toertocht in te schrijven via de website www.pagrally.nl

Ook auto’s kijken bij Asser Wapen

De Pagrally is er niet alleen leuk voor de bezitters van klassieke auto’s maar ook voor de toeschouwers. Ook het publiek wordt van harte uitgenodigd om voor en tijdens de start de auto’s van weleer te bekijken of ’s middags vanaf half vier wanneer alle deelnemers arriveren bij Het Asser Wapen voor de finish.
Voor deelname of nadere informatie: www.pagrally.nl