Op zondag 15 april om 10:30 uur start de veertiende editie van de PAGrally. Dit is een autoklassieker evenement die georganiseerd wordt voor het goede doel door het Post Anthoniaans Genootschap uit Assen. De rally voert een bonte verzameling van onder andere klassiekers en sportauto’s door de natuur van Drenthe en Groningen. 

Century Autogroep nieuwe hoofdsponsor PAGrally

Century Autogroep is sinds dit jaar de nieuwe hoofdsponsor van de rally. Hiermee is de continuïteit van de jaarlijkse rally gewaarborgd voor de komende tijd. Zowel de start van de rally als de finish zullen dit jaar in de showroom van Century aan de industrieweg 46 in Assen worden gehouden.

Geld inzamelen voor stichting PAGtiviteit

De rally is in de loop van de tijd een begrip geworden onder de rally en toerrijders. De PAGrally is een regelmatigheidsrit voor klassieke auto’s, oldtimers en sportauto’s ongeacht de leeftijd van de voertuigen voor het goede doel. De opbrengst van de PAGrally gaat naar stichting PAGtiviteit. Deze stichting werft fondsen waar noordelijke scoutinggroepen een beroep op kunnen doen voor ondersteuning. Zo heeft de stichting een belangrijke bijdrage geleverd bij de vernieuwing van het dak van ons groepsgebouw.

Wil je meedoen met de PAGrally of meer te weten komen over Stichting PAGtiviteit? Kijk dan op: www.pagrally.nl