Op zondag 15 april is de 13e editie van de pagrally gereden. Tijdens deze tocht is vanaf de start in Assen ongeveer 150 kilometer gereden door Groningen en Drenthe door hele bijzondere auto’s. De rally is georganiseerd door het PAG. Het Post Anthoniaans Genootschap bestaat uit (oud)leden van de JPG en AVD.

De start trok veel bekijks en heeft plaats gevonden bij Century Autogroep aan de Industrieweg 46 te Assen. Ca 80 klassieke en bijzondere auto’s reden mee aan de mooie tocht. De deelnemers waren voor de lunch te gast bij het gebouw van Scouting Veendam. De vrijwilligers van de pagrally hadden daar een lekkere lunch voorbereid die bij een mooi uitzicht werd genuttigd.

De klassieke vrachtwagen van de AVD (Maxima) was tijdens de dag te bewonderen bij Century. De dag werd afgesloten met een borrel die georganiseerd is door Century. Al met al een erg geslaagde dag!

stichting PAGtiviteit

De stichting PAGtiviteit organiseert jaarlijks diverse evenementen om geld in te zamelen voor het steunfonds Scouting. Hierop kunnen scoutinggroepen een beroep doen wanneer men bijvoorbeeld geld nodig heeft om kampeermateriaal aan te schaffen na bv een brand. Één van die activiteiten die de stichting organiseert is de jaarlijkse pagrally. De organisatie ligt geheel in handen van vrijwilligers, die dit alles belangeloos doen. Dit om zoveel mogelijk financiële middelen te genereren voor het steunfonds.

Meer informatie over de pagrally en veel foto’s van de rally vind je op https://www.pagrally.nl/