Dinsdag 7 juli – Opmerkingen in de bus, opgeschreven door Vincent

We gingen vanochtend met de auto naar Oslo omdat we Jos zouden ophalen. Als eerst zijn we naar de Vigelandsparken geweest. Daar hebben we ge-urban golft en geschilld.

Daarna zijn we de binnenstad van Oslo in gelopen. We gingen in groepjes want we wilde niet naar dezelfde winkels. Joost B, Jan Wiebe en Stefan N. kwamen op het idee om naar een speelgoedwinkel te gaan om LEGO te kopen (Jan Wiebe: LEGO is sick daar kom je niet om heen). Daarentegen ging de rest naar een outdoor winkel.

We hebben de binnenstad van Oslo even uitgecheckt. Het is een mooie stad, vooral de vrouwen!

Toen we verzamelden vertelde Jan Wiebe aan Vincent en Rutger over de winkel waar ze waren geweest. Daar hadden ze namelijk Magic: The Gathering kaarten [Begeleiding: Alle begeleiding speelt dit spel]. Iedereen ging nog even de winkel in en dit was erg slecht voor de inhoud van ieders portemonnee. Ze waren er niet uit te slepen, waardoor Jan Wiebe en Kevin uiteindelijk nog een (Harry Potter) toverstaf gekocht hebben.

Joost en Jan Wiebe hebben nog rondjes gedraaid om de roltrap van het Centraal Station van Oslo [Begeleidng: er zijn filmpjes beloofd…].

Het eten was niet te eten. Het was vrij smakeloos, maar we hebben toch wel genoten.

[Begeleiding: We zijn even buiten Oslo gaan staan om daar te koken, echter bleken niet alle benodigdheden aanwezig te zijn. Dit leidde in plaats van de beoogde bami tot een soort smakeloze brij omdat de mie niet echt was afgegoten en er was geen saus of kruidenmix om het geheel nog ergens op te laten lijken.]

[Begeleiding: Op het moment van schrijven zijn we onderweg terug naar onze thuisbasis in Rjukan. Fabian en Stefan zijn in Oslo gebleven om Jos op te pikken vanaf het vliegveld. Vanaf morgen is Jos er dus bij!]