Prachtig weer zorgt voor veel lachende gezichten in de Marnerwaard. Welpen verkenners, rowans én stam genieten volop van het kamp. Gistermiddag kwamen alle jeugdleden op het terrein die al de dagen ervoor voor een groot deel was ingericht door de Anthonie van Diemenstam. Die was er al vanaf woensdagavond om tenten op te zetten en materiaal uit te rijden.

Nu is het tijd om alle terreinen te versieren met het zelfgemaakte themamateriaal en dan is iedereen klaar voor de opening, zometeen om 14.00 uur.

Boot-Thor-Vloot
Gisteravond was tussen het opbouwen van de keukens bij de verkenners regelmatig “Aaarghhh” te horden. Er werd gezwaaid met schuimen Thor Hamers en elke verkenners had rode Viking helmen op. De verkenners zijn namelijk in Kaap de Slechte Afloop met hun Boot-Thor-Vloot onderdeel van het Viking subkamp De Rooi’n. Er wordt deze Pinksteren gezocht naar een nieuwe piratenfamilie die de macht mag uitoefenen op zee. De JPG doet hard zijn best om samen met De Rooi’n de andere Piraten Families de loef af te steken en op dinsdag als winnaar de woelige baren te bedwingen.

Later vandaag eens een kijkje nemen bij de welpen die als superhelden door de stad vliegen.

Groeten vanaf de Marnerwaard!