Het is zover. Na maanden van voorbereiding is het tijd om te genieten van een prachtig pinksterkamp. Alles is ingepakt en onderweg naar Noord Groningen. De 18+ tak van onze groep, de Anthonie van Diemenstam is sinds gisteravond al op het terrein om tenten op te bouwen, hout te rijden en ander materiaal te plaatsen. En morgenmiddag arriveren de eerste jeugdleden al. Na de opening op zaterdagochtend kan het kamp dan officieel beginnen!

Leeg kampterrein

Leeg kampterrein op woensdagavond.

Van superheld tot piraat

Ook dit jaar heeft elke speltak zijn eigen thema waarin de activiteiten plaats vinden. De welpen gaan dit jaar als echte superhelden op pad. De Scouts begeven zich op zee als Piraten in de geheime piratenhaven. De rowans kunnen strijden om uitzendrechten voor het lokale TV kanaal. En de Stam waant zich een week lang in de oertijd.

Bezoekersdag

Ouders kunnen op maandag kijken hoe iedereen geniet van het kamp. Vanaf 13:00 uur is het kampterrein toegankelijk. Hou de website van NPK in de gaten voor laatste updates. Ter info: de weg door zoutkamp is afgesloten op Pinkstermaandag. Hou hier rekening mee met route planning. De bezoekersdag is om 18:00 uur afgelopen. Op de website van NPK staat ook een routekaart en indeling van het kampterrein.

Zonnebrand mee!

Alle weersvoorspellingen wijzen op een fantastisch weer met veel zon. Zoals altijd waait het flink aan de kust, dus is goed smeren heel belangrijk. Pak dan ook zonnebrand in, neem een pet mee en denk eraan dat je goed drinkt. De leiding zal hier natuurlijk ook extra op letten.

Heb je nog vragen of wil je iets weten? Neem dan telefonisch contact op met het leidingteam. Wij wensen alle jeugdleden, leiding, stam en organisatie heel erg veel plezier en een fantastisch NPK toe!

Bezoek website NPK
Live updates tijdens NPK? Hou de website van NPK in de gaten.

Na het kamp staan op onze website eigen verslagen en foto's!

Bezoek website NPK