Inmiddels zijn we al over de helft van de zomervakantie heen en mogen we ons verheugen op het nieuwe scoutingseizoen. Al is het, gezien het druilerige weer, soms moeilijk om dit ‘zomer’ te noemen. Ook tijdens de zomerkampen van de Welpen en de Verkenners bleef het helaas niet droog. Maar, dat mocht de pret niet drukken en ondanks de regen hebben zij een zeer geslaagd kamp gehad in Ommen. De Rowans hadden wat meer geluk met het weer, maar zij zaten dan ook in Tsjechië.

Eerste opkomst 9 september

Het is alweer bijna drie weken geleden dat de jeugdleden terugkwamen van hun zomerkampen. Het einde van de zomervakantie begint dan ook langzaam, maar zeker, in zicht te komen. Over een paar weken moeten we allemaal weer naar school, aan de studie of aan het werk. Maar, dat betekent ook dat het nieuwe scoutingseizoen eraan komt! Een nieuw seizoen vol leuke opkomsten, kampen en andere scoutingacitiveiten. Op zaterdag 9 september beginnen we met het nieuwe seizoen. De opkomst beginnen we zoals gewoonlijk om 14:00 uur met de opening.

Keertje komen kijken

Het nieuwe scoutingseizoen betekent ook dat kinderen die geïnteresseerd zijn in scouting, langs mogen komen om te kijken en met een opkomst mee mogen doen. Momenteel is er alleen voor de Welpen een wachtlijst. Vooral voor de Bevers is de groep momenteel op zoek naar nieuwe leden. Als jij of je kind een keertje wil komen kijken wees dan gerust welkom en neem contact op met onze secretaris, Ginette ter Wal. Huidige leden zijn ook van harte welkom om een vriendje, broertje of neefje mee te nemen. Neem a.u.b. wel van tevoren contact op met onze secretaris.

De groep hoopt dat iedereen nog even flink geniet van de rest van de vakantie. Op 9 september beginnen we dan met volle moed aan het scoutingseizoen 2017/2018!