De Rabo Midnightwalk in Assen heeft de Johannes Post Groep gekozen als goed doel voor 2015. Het evenement wordt georganiseerd door Rotary Club Assen Noord. Gemiddeld lopen zo’n 2000 deelnemers een route van 7 kilometer langs verassende, sfeervolle en soms spannende plekken in Assen. Langs de route is een programma van  gevarieerde culturele activiteiten en bijzondere belevenissen.

Goed doel voor 2015: Scouting Johannes Post Groep Assen

De bijdrage van deelnemers aan de midnight walk gaat 1-op-1 over naar een goed doel. Deze wordt gekozen uit verzoeken die in het voorjaar worden ingediend. Ook wij hebben een aanvraag gedaan en hebben een paar dagen geleden te horen gekregen dat we zijn uitgekozen! We zijn hier heel erg blij mee.

Vervanging van het dak

Met de bijdrage van de Rabo Midnightwalk willen wij graag ons dak vervangen, die na 30 jaar nodig aan vervanging toe is. Een noodzakelijke actie vanwege diverse daklekkages en het verzwakken hierdoor van het dakbeschot maar ook vanwege het feit dat wij de kinderen een goed en veilig dak boven hun hoofd willen bieden. Daar past het huidige brandbare rietvezelachtige dak- beschot en asbesthoudende dakbeplating niet bij.

Loop ook mee

Op 11 september start de Rabo Midnightwalk om 21:15 bij Theater de Nieuwe Kolk en er is een voorprogramma vanaf 21:00 uur. De tocht eindigt op de markt bij De Nieuwe Kolk. Doe ook mee en schrijf je in!

Wil je de Johannes Post Groep op een andere manier steunen of een donatie doen voor ons dak? Neem dan contact met ons op.

Overzicht gebreken dak gebouw

 

Foto’s: Rabo Midnighwalk, JPG Assen