Zoals jullie misschien wel weten heeft Mang (van de welpenleiding) een tijdje geleden afscheid genomen van de Welpen. Dit is niet omdat hij jullie stom vind maar omdat Mang op summercamp gaat deze zomer. Het was eerst de bedoeling dat hij Vrijwilligers zou gaan doen in Amerika en dan zou hij nu al weg zijn maar toen kwam hij er achter dat ze bij Amerikaanse Summercamps ook leiding uit het buitenland aan nemen. En het leek hem veel leuker om huilende kinderen een berg op te laten fietsen dan om zweetent onkruid te wieden met 40 graden C langs de kant van de weg in Los Angeles.  Maar dat had wel wat extra voorbereiding nodig want ze willen natuurijk wel weten wie ze aannemen. Dus daar is hij de afgelopen weken mee bezig geweest. Nu is mijn CV op weg naar The States om daar hopelijk goed gekeurd te worden. Maar het is nog onduidelijk waneer de precieze vertrek datum is en omdat door die onduidelijkheid de term “Jullie kunnen op mij reken” niet meer van kracht is leek het mij beter om maar even afstand te nemen van het welpen leiding team. Maar omdat ik nog niet weg ben zal mij nog wel eens bij het gebouw rond zien zwerven. En als ik dan weg ga zal ik opnieuw een berichtje posten.

Groetjes,

Mang (Laurens)