Ondanks dat het weer tegenvalt in vergelijking met afgelopen donderdag, maakt het programma alles goed!

Welpen

De welpen gaan op roverspad vandaag. We verklappen nog niet alles, maar je moet in ieder geval een stevige hut/rovershol bouwen en daarna heel goed op je spullen letten…

Verkenners

De Patrouilleleiders (PL) en Assistent Patrouilleleiders (APL) van de verkenners gaan op kaderkamp. Vandaag om 17:00 uur zijn ze al aan de Houtlaan. De kaderleden gaan “terug naar de basis”. Op zaterdag zorgen de kaderleden zelf voor de opkomst. Voor niet kaderleden is er dus gewoon opkomst om 14:00 uur.

Rowans

De rowans hebben besloten een paar doelen te bestoken met een zelfgebouwde katapult. Tijdens het afvuren kunnen ze nadenken wat ze tot aan de zomer willen gaan doen, want ze mogen vandaag ook het programma gaan vullen.

Stam

De 18+ groep van de JPG, de Anthonie van Diemenstam, heeft ’s avonds om 20:00 uur opkomst. Henk-Jan organiseert samen met Marten een avondje “blind koken”. Als dat maar goed gaat!

Scouting Johannes Post Groep Assen laat je ook dit weekend weer uitdagen!

Foto: De verkenners krijgen uitleg over routetechnieken tijdens afgelopen herfstkamp. Zouden ze die dit weekend ook nodig hebben?