Zaterdag 5 november zet de Johannes Post Groep de deuren open voor potentiële nieuwe leden en vriendjes van huidige leden. Van 14.00 t/m 16.30 uur kunnen jongens in de leeftijd van 6 t/m 18 jaar een kijkje komen nemen bij ons scoutinggebouw aan de Houtlaan 107 in Assen.

Scoutingvereniging Johannes Post Groep heeft ruim 60 leden. Deze 60 leden van 6 t/m 18 jaar spelen elke zaterdagmiddag het spel dat scouting heet. De jeugdleden zijn verdeeld in drie speltakken. Welpen (6 t/m 11 jaar), Verkenners (11 t/m 15 jaar) en Rowans (15 t/m 18 jaar). Binnen alle drie de speltakken is er plaats voor nieuwe leden, zonder eerst op een wachtlijst geplaatst te worden. De Johannes Post Groep is een jongensgroep, er kunnen bij ons dan ook alleen jongens lid worden. Vanaf het seizoen 2011-2012 is het mogelijk om vanaf je 6e verjaardag lid te worden.

Zaterdag 5 november 2011 begint de open dag om 14.00 uur en duurt tot 16.30 uur. Je draait deze middag mee in het speltak van jouw leeftijdsgroep. Deze middag zal in het teken staan van verschillende scoutingactiviteiten en zullen de kijkers dus kennismaken met scouting zoals dat bij de Johannes Post Groep wordt gespeeld. Gedurende de middag zijn er leidinggevende en bestuursleden aanwezig om u van informatie te voorzien over scouting en de Johannes Post Groep.

Mocht uw zoon erg enthousiast terug komen van deze middag, en mogelijk ook op scouting willen, mag hij na 5 november nog twee maal geheel vrijblijvend een opkomst meedraaien. Zaterdag 12 november organiseren wij vanaf 14.00 uur een informatiemiddag voor ouders van huidige leden en potentiële nieuwe leden, waarin de plannen voor komend seizoen worden onthuld.

Heeft u voorafgaand of na 5 november vragen? Zoek gerust contact.

Tot 5 november om 14:00u aan de Houtlaan in Assen!