Op 12 november het scoutscafé gepland. Een nieuw initiatief in onze regio voor leiding, bestuur en andere vrijwilligers. De locatie is bij de Zwervers in Assen (Hoflaan 1, 9401 PZ).  Hieronder de uitnodiging van Scouting Regio Drenthe:

Kinderen die opvallen

Het thema dat deze avond behandeld wordt is ‘Kinderen die opvallen’. Loop je als vrijwilliger vast bij gedrag van kinderen dat buiten de gebaande paden valt? Wil je meer informatie over ‘ander’ gedrag? Of ben je benieuwd hoe iemand anders er mee omgaat? Dan kun je met deze workshop kennis en handvatenkrijgen van een expert, zodat het voor alle kinderen en jezelf leuk is en blijft om mee te doen in het scoutingspel.

Programma

Het programma begint om 19.00 uur. We beginnen met een inloopmoment waarin ruimte is voor het stellen van vragen over Scouting Academy, kwalificaties, trainingen en alles wat er nodig is om gekwalificeerd leiding te kunnen worden. Voor de mensen die deze vragen niet hebben, is er uiteraard koffie/thee met wat lekkers en de ruimte om elkaar te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen. Om 20.00 uur beginnen we met de workshop “Kinderen die opvallen”.

De Thriantabar

Rond 22 uur beëindigen we de workshop en gaat de avond verder in informele setting, waarbij de Thriantastam de bar verzorgt. De versnaperingen in het informele gedeelte zijn voor eigen rekening.

Inschrijven

Wil je graag contact met andere vrijwilligers, ideeën uitwisselen, leren en plezier hebben? Schrijf je dan meteen in via de volgende link: https://tinyurl.com/scoutscafe Scouting Regio Drenthe hoopt op een grote bijeenkomst, veel uitwisselingsmomenten en een gezellige afsluiting van de avond.