WAT!? Zomaar met je één van je ouders een nachtje op kamp? Jazeker! Afgelopen vrijdag en zaterdag vond bij de welpen het OUZO-kamp plaats. Een geweldig moment voor ouders om ook eens met scouting mee te doen. Vrijdagavond zijn we gestart met een namenspel om iedereen goed te leren kennen.

Zoeken naar breaklights in het bos

Nadat ieders naam in het hoofd zat geprent was het tijd voor Levend Triviant. Een spel waarbij in het bos moest worden gezocht naar breaklights, elke kleur was een vraag of opdracht en wanneer alle categorieën goed waren beantwoordt of uitgevoerd kon men een partje verdienen. Na afloop een rustig spelletje Weerwolven van Wakkerdam en was het daarna voor de Welpen bedtijd. Met de ouders is er nog een fanatieke pubquiz gespeeld en was deze avond dan ook snel ten einde. 

Mose, seinvlaggen, hikeflappen en katapulten

Zaterdag na een stevig ontbijt en een goede nachtrust was het tijd voor een communicatiespel waarbij gebruik werd gemaakt van Morse en seinvlaggen. In de middag hebben we op het vuur een overheerlijke ‘Hikeflap’ gemaakt. Een broodje met kaas en salami.
Daarnaast zijn meerdere mensen helaas bekogeld met zacht geworden kiwi’s door zelfgemaakte katapulten.

Al met al, een prachtig kamp met vele activiteiten. De leiding heeft er in elk geval van genoten, wij hopen dat het voor de deelnemers ook geldt. 

Kijk voor meer foto’s op onze facebookpagina!