Scouting Johannes Post Groep Assen bestaat dit jaar 90 jaar!

90 jaar Johannes Post Groep Assen

Het is je vast niet onopgemerkt gebleven, maar onze scoutingvereniging bestaat alweer 90 jaar!  Gedurende het jaar hebben we met onze leden tijdens verschillende activiteiten al stilgestaan bij dit bijzondere jubileum. Maar op zaterdag 28 september willen we extra groot uitpakken, dan is namelijk het jubileumfeest inclusief reünie.

Jubileum en reünie 28 september

Alle (jeugd)leden, oud-leden, ouders, familieleden, (oud-)vrijwilligers en andere betrokkenen zijn van harte welkom om op 28 september het jubileum van onze groep te vieren bij ons gebouw aan de Houtlaan 107 in Assen. Op deze dag worden er diverse activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Zo is er een springkussen, kun je je eigen dasring maken en kun je een kijkje nemen in een heus JPG museum. Het programma ziet er als volgt uit:

  • 13:00 uur. Inloop.
  • 14:00 uur. Opening en start Jubileummiddag met leuke activiteiten voor jong en oud.
  • 17:00 uur. Een 5-uurtje (jubileumborrel).
  • 18:00 uur. Eten.
  • 19:00 – 21:00 uur. Go-Zero feest speciaal voor jeugdleden (18+ ook welkom) met het DJ-duo Knalboem FM!
  • Vanaf 21:30 uur. Een 90’s party voor volwassenen.

Het programma loopt in elkaar over wat het, naast heel leuk, mogelijk maakt om de hele dag te komen.

Opgeven

Opgeven kan via het onderstaande opgave formulier. Opgave voor het eten is mogelijk tot 20 september. Daarna is het nog steeds mogelijk om je op te geven voor het middag- en/of avondprogramma. Via digitale kanalen als onze website en onze Facebookpagina houden we iedereen die geïnteresseerd is op de hoogte van de activiteiten. Mocht je vragen hebben dan kun je een mail sturen naar jubileum@johannespostgroep.nl. Wil je je opgeven voor het eten na 20 september? Mail ons dan en vraag naar de mogelijkheden.

Is het onderstaande formulier niet goed zichtbaar? Klik dan hier.

Wil je ons tijdens de jubileumdag helpen met een (kleine) taak? We stellen het op prijs! Geef je hier op als vrijwilliger.