Al jaren actief voor onze groep als leiding en materiaalmeester maar ook in andere takken van scouting als HIT en NPK. Dat verdiend een waarderingsteken vond het bestuur van de groep. Een zilveren exemplaar is toegekend door Scouting Nederland. Hij werd afgelopen zaterdag overhandigt door Voorzitter Alex Visser.

Atze Walsweer ZIlveren WaarderingstekenAtze is iemand die zich al jaren met veel plezier inzet voor de groep. In het begin als verkennersleiding en daarna ook als Rowan begeleiding. Ook al jaren dé materiaalmeester van de groep. Met een eigen materiaal zolder zorgt hij ervoor dat alle spullen tip top in orde blijven. Daarnaast werkt Atze samen met Jan-Roel aan onderhoud van ons gebouw.

Buiten onze groep heeft Atze enkele jaren meegewerkt aan de Triathike op de HIT Dwingeloo. Ook is Atze tien jaar lang de motor achter de organisatie van Bronbeek op het Noordelijk Pinksterkamp. Met dit laatste heeft echter besloten te gaan stoppen.

 

Met het waarderingsteken willen wij en Scouting Nederland laten zien dat we het werk van Atze bijzonder waarderen en hopen dan ook nog lange tijd met veel plezier samen te kunnen werken. Atze bedankt!