Komende zomer vieren we tijdens het zomerkamp dat we 85 jaar bestaan! Hieronder staat de brief met informatie die verstuurd is naar alle leden en ouders:

Beste ouders/verzorgers en leden van de Johannes Post Groep, Anthonie van Diemenstam , PAG en oud leden,

Met de restanten van een geslaagd  NPK nog in het gebouw en het scouting seizoen bijna alweer voorbij zien we elkaar weer terug tijdens ons gezamenlijk zomerkamp. Zo veel mogelijk welpen, verkenners, rowans, stamleden en oud leden op 1 kamp om het 85ste jaar van onze prachtige groep te vieren. Voor dit zomerkamp reizen we af naar het prachtige Schotland. Een land vol legendes over helden en monsters, clans die de kilts van een ander niet aan willen trekken, een landschap om van te zuchten en eten waar menig maagje van “omdraait”.

Bereid je dus voor op een week vol met …… verrassingen. Gaan we het mysterie van het Monster van Loch Ness ontrafelen? Moeten we tegen andere clans strijden?  Wat het ook wordt: repareer je beste kilt na de vorige clanschermutseling, haal je mooiste baret uit de kist en wat je maar kunt bedenken om je die week op en top Schot te voelen.

Zoals eerder bekend gemaakt is, is het kamp van 9 t/m 16 augustus en zijn de kosten €85,- p.p.

Zaterdag 9 aug. vertrekken alle speltakken op de fiets per speltak naar Elp. Hun bagage wordt vervoerd naar het kampterrein door de stam. Daar aangekomen zullen we gezamenlijk het kamp knallend openen.

Op woensdag 13 aug. is de  feestavond voor het 85ste jubileum en meteen de ouder bezoekavond.

Misschien zijn er ouders/verzorgers die nieuwsgierig zijn naar hoe er nu gegeten wordt tijdens een kamp. Voor jullie bieden we de gelegenheid om na het werk eens niet in een keuken te hoeven koken maar eerder aan te schuiven om een echte kampmaaltijd te koken en eten. Om rekening te houden met de inkopen vragen we u dit voor 1 aug. door te geven via peetjepitstra@gmail.com. U ontvangt voor het kamp een mail voor de aanschuiftijd.

Vrijdag 15 aug. zal de sluiting plaatst vinden omdat we hierna afscheid nemen van de welpen. Voor de overige speltakken duurt het kamp t/m 16 aug. Houdt u rekening met de fietsen en bagage. We willen u verzoeken dit voor de terugreis zoveel mogelijk zelf mee te nemen. Naast dit globale overzicht zult via de leiding nog nadere informatie krijgen als dit nodig is.

Mocht u vragen hebben kunt u deze stellen aan de leiding/contactpersoon van de betreffende speltak:

Welpen: welpen@johannespostgroep.nl
erkenners: verkenners@johannespostgroep.nl
owans: rowans@johannespostgroep.nl
Stam/PAG/Overig: Peter Pitstra peetjepitstra@gmail.com